INDIAN ACCENT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 81 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Accent. Meer weten? Ontdek meer

23 jul 2024 om 21:16 1 UUR 40 MINUTEN levertijd!!! MAAR…het eten is ZO GOED dat ik het ze vergeef! het beste Indiase eten in de stad!
17 jul 2024 om 21:10 I think the taste was fabulous, definite better than all other indian restaurants in Amersfoort. The quantity was less, more expensive comparatively. Quality vs quantity! I also found new items like delhi style momos and few other which i dont find.
15 jul 2024 om 13:52 Snel geleverd en erg lekker! Is niet te vinden op thuisbezorg, maar is met rijst Wel jammer dat je niet kan kiezen voor andere rijst, maar ik vind dit prima.
9 jul 2024 om 0:15 Wij zijn dit keer allemaal ziek geworden, leek of het niet goed was.
5 jul 2024 om 22:33 Smaakloos, we hebben spijt dat we hebben afgewijkt van onze vaste Indisch restaurant. Absoluut niet lekker. En porties echt minimaal tov andere tenten. Vaak respect voor ieders eten maar dit was serieus niet lekker en minimaal.
29 jun 2024 om 17:54 Tasty food!
18 jun 2024 om 21:44 Echt heel lekker!
18 jun 2024 om 19:37 Onwijs lekker! 3e keer besteld in korte tijd en het is echt een feestje! De butter chicken zo verschrikkelijk lekker, chicken birjani zo zacht en smaakvol en de tandori garnalen als voorgerecht om je vingers bij af te likken! nieuw pareltje!!
9 jun 2024 om 8:33 Ontzettend lekker! Zeer smaakvol. Nieuwe favoriet om af te halen.
7 jun 2024 om 22:39 Probably the best Indian restaurant in town at the moment. Everything top quality
7 jun 2024 om 20:46 Zeer goed op smaak!!!! Warm!!! Echt een aanrader Vriendelijke bezorger, was al aangegeven dat het later bezorgd zou worden
7 jun 2024 om 19:19 I can’t stop eating very very tasty always